Uncategorized

velkommen til Unbroken Spine!

Sådan. Første indlæg. Så er vi ligesom i gang. Der endte med ikke at være særlig langt fra idé til handling, for da jeg igår aftes sad og skrev et udkast til et indlæg i et Word-dokument, kunne jeg ligesom godt fornemme, hvad klokken havde slået. Og så var det bare om at få bloggen oprettet, så jeg kan komme igang med at få udløb for mine kreative idéer – og inden der var nogen der fik samme idé og hapsede mit domænenavn, som jeg selv synes er ret fint og originalt.

Bloggen kommer til at blive en slags litterær dagbog med blandet bog-snak, og er lige nu kun for min egen skyld. Så det bliver nok lidt af en blandet landhandel med både anmeldelser, tilbageblik, fremadblik, læselister, refleksioner og det løse. Nu må vi se. Som sagt ligger der ikke en lang overvejelsesproces bag, men jeg har MANGE idéer og glæder mig til at komme igang!

Velkommen til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *